Haberler

Bursa'da Türkü Ziyafeti

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Bölümü'nün Ocak ayı konserine konuk olan ünlü sanatçı Özlem Özdil ile kaval sanatçısı Sinan Çelik türküleriyle sanatseverleri mest etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Bölümü'nün konserine, ünlü sanatçı Özlem Özdil ile kaval sanatçısı Sinan Çelik konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü'nün Ocak ayı konseri keyifli bir akşama imza attı. Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, usta sanatçı Nilüfer Göl'ün şefliğinde en güzel eserleri seslendirdi. Keyifli konserin konuğu ise ünlü sanatçı Özlem Özdil oldu. Özdil, gecede türkülerini bağlaması eşliğinde söyledi. Konserde sahneye çıkan kaval sanatçısı Sinan Çelik de yeteneğiyle dinleyicileri büyüledi.
Muhteşem konsere, yoğun ilgi gösteren sanatseverler sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda usta sanatçılara çiçek verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt, sanatçıları keyifli konserden dolayı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Çelik Özlem Özdil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title