Haberler

Bursa'da Trafik Kazası 8 Yaralı

Bursa'da trafik kazası 8 yaralıBURSA'da aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan kadın sürücünün kullandığı otomobilin bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada sekiz kişi yaralandı.

Bursa'da trafik kazası 8 yaralı

BURSA'da aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan kadın sürücünün kullandığı otomobilin bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada sekiz kişi yaralandı.

Kaza Merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi Otosansit kavşağında saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Şehir merkezinden Kestel ilçesi istikametine 45 ZA 350 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan 45 yaşındaki Ayten Yıldırım aşırı yağış nedeniyle kırmızı ışıklarda duramayınca kontrolden çıkarak tali yoldan gelmekte olan 16 LJ 399 plakalı Yusuf Birdel'in (35) kullandığı özel otomobile ortadan çarptı. İki aracında hurda yığına döndüğü kazada Yusuf Birdel çocukları İlker Salih (5) ve Yunus Emre (2) Nursema (4)?ın yanısıra Vildan Birdel hafif şekilde yaralanırken sürücünün eşi Dilber Birdel (34) sıkıştığı araç içinden olay yerine çağırılan itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarıldı. Diğer araçta bulunan sürücü Ayten Yıldırım ve kızı Ayşe Yıldırım (25) ilk müdahalelerinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title