Haberler

Bursa?da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Bursa'da trafik kazası: 5 yaralı Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da, aşırı hız yapan otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı.

Bursa'da trafik kazası: 5 yaralı

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da, aşırı hız yapan otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, bira şişelerinin bulunduğu otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Merkez Nilüfer İlçesi Mudanya Yolu'nda dün gece merkez istikametine doğru giden Volkan Ş.(29) yönetimindeki 16 GN 790 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Kazada aracın arka koltuğunda bulunan Zahide E.(26), Hatice P.(27) ve Arda D.(26) hafif, sürücü Volkan Ş. ve Mustafa E.(30) de ağır biçimde yaralandı. Araçta sıkışan Mustafa E.'yi Olay yerine gelen çok sayıda 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

112 Acil Servis ekipleri yaralılardan Volkan Ş.?yi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mustafa E.?yi Muradiye Devlet Hastanesi'ne, Zahide E., Hatice P. ve Arda D. de Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza yapan otomobil içerisinde bira şişeleri dikkat çekerken polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

Görüntü 1101kaza koduyla geçildi.

Süre: 4 dakika 10 saniye Boyut: 248 MB

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mudanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title