Haberler

Bursa'da Terör Örgütü PKK Operasyonunda 15 Tutuklama

Bursa'da terör örgütü PKK operasyonunda 15 tutuklamaBURSA'da, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, yapılan operasyonda gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 15 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, bu sabah 8 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Bursa'da terör örgütü PKK operasyonunda 15 tutuklama

BURSA'da, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, yapılan operasyonda gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 15 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, bu sabah 8 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında DBP ve HDP yöneticileri ve üyelerinin de bulunduğu 29 kişiden 15'i dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli de bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye giriş sırasında slogan atan şüphelileri polis engelledi. Diğer 6 kişinin emniyette sorgulamaları devam ediyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title