Haberler

Bursa'da Süleyman Seba İçin Mevlit Okutulacak

Güncelleme:

Bursa'da, geçen ay vefat eden Beşiktaş Kulübünün efsane başkanı Süleyman Seba için Mevlit okutulacak.

Bursa'da, geçen ay vefat eden Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba için Mevlit okutulacak.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Seba için ölümünün 40. gününde Bursa'da mevlit okutacaklarını, programa Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti ile uygun görülmesi halinde siyah-beyazlı futbolcuların katılacağını bildirdi.

Bütün kulüpler arasındaki gerginliklerin son bulması amacıyla Süleyman Seba'ya yakışır bir tören düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Uslu, "Beşiktaş'ın onursal başkanı, Türk futbolunun kişiliğiyle kitlelere örnek olan ismi merhum Süleyman Seba için okutacağımız mevlite kulüp başkanımız Fikret Orman, yöneticiler ve teknik heyetin uygun görmesi halinde futbolcular da katılacak" değerlendirmesinde bulundu.

Uslu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2014-2015 sezonuna Süleyman Seba'nın adını verdiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Efsane başkanımız merhum Süleyman Seba için 21 Eylül Pazar günü Bursa Ulucami'de akşam namazı sonrası Mevlid–i Şerif okutacağız. Mevlite hiçbir spor kulübü ayırmaksızın tüm sporseverleri ve tüm Bursa halkını davet ediyoruz. Gelin hep birlikte Süleyman Seba ağabeyimize yakışır bir tören yapalım. Onu, birlik ve beraberlik içinde analım." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Seba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title