Haberler

Bursa'da Su Dolum Tesisindeki Yangın

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, ilçede bir gencin yüksek gerilime kapılarak hayatını kaybettiğini, bu sırada kesilen elektriğin şebekeye verilmesi nedeniyle tesisin trafosunda yangın çıktığını söyledi.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, ilçede bir gencin yüksek gerilime kapılarak hayatını kaybettiğini, bu sırada kesilen elektriğin şebekeye verilmesi nedeniyle tesisin trafosunda yangın çıktığını söyledi.

Bursa-Ankara Yolu Mezitler mevkisinde bulunan bir su dolum tesisinde çıkan yangın, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bilecik, Bozüyük ve Domaniç belediyeleri itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Kaymakamı Ali Akça, alandaki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının trafoda meydana gelen patlama sonucu çıktığını bildirdi.

Bölgede Muhammed Fatih Gözütok isimli bir gencin yüksek gerilim hattına temas etmesi nedeniyle hayatını kaybettiğini ve bu nedenle bölgede elektrik akımlarının kesildiğini ifade eden Akça, şöyle devam etti:

"Bugün burada maalesef bir ölüm hadisesi oldu. Gencecik bir evladımız maalesef yüksek gerilim hattına kapılarak hayatını kaybetti. Ondan dolayı bir elektrik kesintisi vardı. Gerekli tamirat yapıldıktan sonra elektrik gelince bir trafonun patladığını söylüyor arkadaşlarımız. O noktada da yangın başlayınca, biliyorsunuz su fabrikalarında suyu muhafazaya yönelik pet veya ambalaj bulunuyor. Bunun hızlı bir şekilde alev alması nedeniyle yangın büyüdü."

Kaynak: AA / Yerel

İnegöl Akça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title