Haberler

Bursa?da Sokakta Kurban Kesme Manzarası Değişmedi,50 Kişi Kurban Keserken Yaralandı

Bursa'da sokakta kurban kesme manzarası değişmedi,50 kişi kurban keserken yaralandı BURSA'da, bayram için kurbanlıklarını kesmek isteyen vatandaşlar hayvan pazarlarının yanındaki boş bahçelerde kurbanlarını kesti.

Bursa'da sokakta kurban kesme manzarası değişmedi,50 kişi kurban keserken yaralandı

BURSA'da, bayram için kurbanlıklarını kesmek isteyen vatandaşlar hayvan pazarlarının yanındaki boş bahçelerde kurbanlarını kesti. Bursa genelinde 50 kişi kurban keserken çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bayram namazını kılan vatandaşlar kurbanlıklarını alarak kesimhanenin yolunu tuttu. Aldıkların hayvanı kendileri kesmek isteyen bazı vatandaşlar ise kurban pazarlarının yanındaki boş bahçelerde kurbanlarını kesti. Uyarı ve cezalara aldırış etmeyen vatandaşlar küçük ve büyükbaş hayvanları keserek evlerine götürdü. Bazı vatandaşlar ise kurbanlıklarını kendi bahçelerinde kesmeyi tercih etti. Kurban keserken hafif yaralanan 50 kişi Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma ile Şevket Yılmaz, Çekirge ve Muradiye devlet hastanelerinde evlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title