Haberler

Bursa'da Sis Faciası: 2 Ölü

Bursa'da sis faciası: 2 ölü Kereste yüklü kamyon ile bir midibüsün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandıBURSA - Bursa'nın Harmancık ilçesi ile Balıkesir'in Dursunbey ilçesi arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Bursa'da sis faciası: 2 ölü

Kereste yüklü kamyon ile bir midibüsün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

BURSA - Bursa'nın Harmancık ilçesi ile Balıkesir'in Dursunbey ilçesi arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza sabah 07.30 sıralarında meydana geldi. Sis sebebiyle 55 YD 054 plakalı kereste yüklü kamyon ile 16 KC 130 plakalı işçi dolu midibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada Sadullah Duman ve Musa Çetin hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Bursa'nın Harmancık ve Balıkesir'in Dursunbey ilçesinden kurtarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Dursunbey Balıkesir Harmancık 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title