Haberler

Bursa'da Sevgili Dehşeti

Bursa'da bir kişi barışma teklifini kabul etmeyen sevgilisini silahla vurduktan sonra kafasına ateş ederek, intihara kalkıştı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi Taşım Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan N.K. (50), mesai bitiminde sonra evinin önünde B.T. (50) ile karşılaştı. Daha önceden sevgili oldukları öğrenilen ve N.K.'nın ilişkiyi bitirmesiyle ayrılan ikili arasında tartışma çıktı. B.T., N.K.'nin barışma isteğini kabul etmemesinden sonra çılgına döndü. Yanında bulundurduğu silahı çıkaran B.T., "Seni kimseye yar etmeyeceğim, ya benim olursun ya da seni öldürürüm" dedi. N.K.'nın teklifi kabul etmemesinden sonra B.T., kadını silahla ayağından vurdu. Daha sonra kafasına silahı dayayan B.T., kendini vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan B.T., 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerine gelen başka bir ambulans ise, N.K.'yı Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. N.K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KIZI ŞOKA GİRDİ

N.K.'nın kızı annesinin vurulduğu görünce aşağıya indi. Gözyaşlarına hakim olamayan genç kız olayın şokunu uzu süre üzerinden atamadı. Polis ekipleri, yaptıkları incelemeler neticesinde tabanca ve 3 adet boş kovan bulundu.

Ekipler, olayla ilgili tahkikat başlattı.

CENGİZ GÜNDÜZ

BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title