Haberler

Bursa'da Şafak Baskınında Gözaltına Alınan 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çok sayıda yaralama, araç ve işyeri kurşunlama olayına karıştıkları öne sürülen çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çok sayıda yaralama, araç ve işyeri kurşunlama olayına karıştıkları öne sürülen çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılara yönelik şafak operasyonu polis kamerasına yansıdı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından İnegöl ilçesinde sabaha karşı düzenlenen operasyonda, çete mensubu oldukları öne sürülen 24 kişi gözaltına alınırken, 17 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet av tüfeği ele geçirildi.

İnegöl'de çeşitli zamanlarda adam yaralama, işyeri ve araç kurşunlama gibi suçlara karıştıkları iddia edilen şahıslar Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından teknik takibe alındı. Organize ve özel harekat polisleri İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de desteğiyle 40 ayrı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.

Yapılan operasyon saniye saniye polis kameralarına yansırken, sahısların üst, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 17 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Çete üyesi oldukları gerekçesiyle 24 kişi gözaltına alınırken, şahıslar yapılan sorgularının ardından 18 kişi adliyeye sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title