Haberler

Bursa'da Otomobilin Duraktaki Baba ile Kızına Çarpması

Kazada hayatını kaybeden baba ve üniversite öğrencisi kızının, terminale gitmek için durakta otobüs bekledikleri öğrenildi.

Bursa'da otobüs durağında otomobilin çarpması sonucu ölen baba ile kızının, kaza sırasında terminale gitmek için otobüs bekledikleri öğrenildi.

Baba Rasim Güngör (54) ile kızı Tunay Güngör'ün (24) cenazesinin kaldırıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gelen yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. Tunay Güngör'ün ikiz kardeşi Leyla Güngör de acı haberi alınca fenalık geçirdi. Cenazelerin, yurt dışından gelen akrabalarının da kararıyla nerede toprağa verileceğinin belirleneceği kaydedildi.

Bu arada, Rasim Güngör ve üniversitede öğrenim gördüğü Manisa'ya yola çıkacak Tunay Güngör'ün, terminale gitmek üzere durakta otobüs bekledikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Öte yandan, kazanın ardından yaralanan sürücü Reşat Aydın'ın (38) ise kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinden kaçarak, taksiyle memleketi Orhangazi'ye gittiği öne sürüldü. Ağrılarının artması üzerine Orhangazi Devlet Hastanesine geldiği ve hastane polisinin yaptığı kimlik kontrolünde durumun fark edildiği belirtilen Aydın'ın, Bursa'dan çağrılan hava ambulansıyla Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Tedavi altına alınan Aydın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Reşat Aydın yönetimindeki 16 F 9838 plakalı otomobil, Bursa-Yalova karayolu Panayır Köprüsü mevkisinde aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkmış, kaldırıma vurduktan sonra takla atan ve belediye otobüs durağına çarpan otomobil, durakta otobüs bekleyen Rasim Güngör ve kızı Tunay Güngör'e çarparak ölümlerine neden olmuştu. Sürücü Reşat Aydın ve arkadaşı Fatih Karaçam da (34) araçta sıkışarak ağır yaralanmış ve araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerince Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanelerine kaldırılmıştı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Adli Tıp Kurumu Orhangazi Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title