Haberler

    Bursa'da Olay! Taraftar Sahaya Girdi, Volkan'ın Üstüne Yürdü

    Güncelleme:

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçı oldukça gergin geçerken, karşılaşmanın son dakikalarına doğru sahaya bir taraftar girdi.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçı oldukça gergin geçerken, karşılaşmanın son dakikalarına doğru sahaya bir taraftar girdi.

    BURSASPOR TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE'YE KÜFÜR

    Spor Toto Süper Lig'de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Mutlu Topçu'nun göreve geldiği Bursaspor'da taraftarlar Fenerbahçe maçından galibiyet bekliyor.

    Timsah Arena stadında oynanacak olan zorlu müsabaka öncesi Bursaspor taraftarlarından Fenerbahçe aleyhine sinkaflı küfür tezahüratları geldi.

    Bursaspor taraftarlarından Şener ve Volkan Şen'e hain tezahüratı

    Fenerbahçe'de, Bursaspor karşısında ilk 11'de başlayacak olan eski Bursasporlu Şener Özbayraklı dışında yedek kulübesinde olan Volkan Şen de protestodan nasibini alan futbolcular oldular. Yeşil beyazlı taraftarlar iki futbolcuya da ısınma esnasında "hain" diye bağırdı. Bursasporlu taraftarlar sahaya girdi ve Volkan Şen'in üzerine yürüdü

    Bursaspor - Fenerbahçe maçında 82. dakikada Aatif'in yerine oyuna giren Volkan Şen'e yeşil beyazlı taraftarlar maç öncesinde olduğu gibi büyük tepki gösterdi. Öte yandan 90. dakikada bir Bursaspor taraftarı sahaya atladı. Sahaya atlayıp Volkan Şen'in üzerine yürüyen Bursaspor taraftarına futbolcular ve güvenlik görevlileri engel oldu. Güvenlik görevlilerinin yakaladığı taraftar, daha sonra kenara götürüldü ve müsabaka kaldığı yerden devam etti. Bunun yanı sıra Bursaspor taraftarları maçın son dakikalarında sahaya meşale attı.

    TARAFTAR EVİNE BIRAKILDI

    Volkan Şen'e saldıran taraftarı emniyetten Bursaspor Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçtürk işlemlerin ardından çıkardı. Dinçtürk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kardeşimizi ailesine emanet ettik, Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Fenerbahçe Volkan Şen Bursaspor Spor Haberler Son Dakika

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title