Haberler

Bursa'da Motosiklet Kazası: 1'i Ağır 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde takla atan motosiklette biri ağır 2 genç yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde takla atan motosiklette biri ağır 2 genç yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 00.30 sıralarında Orhangazi- Sölöz yolu Karboğaz yakınlarındaki kavşakta meydana geldi. Alper T. (22) ile Turgut O. (33), Orhangazi'den 16 VJ 119 plakalı motosikletle Dutluca Mahallesi'ne gitmek için yola çıktı. Alper T.'nin kullandığı motosiklet kavşakta kontrolden çıkarak takla attı. Her iki gençte de kask olmasına rağmen Turgut O. ağır yaralandı. Sürücü Alper T. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza sonrasına olay yerine çağrılan ambulansa konulan yaralılar, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Turgut O., hayati tehlike kaydıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen motosiklet sürücüsü Alper T.'nin 220 promil alkollü olduğu belirlendi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, ağır yaralı olan Turgut O.'nun hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Dutluca Sölöz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title