Haberler

Bursa'da Mobilya İmalathanesinde Korkutan Yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilyacılar sanayi bölgesinde bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilyacılar sanayi bölgesinde bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Korkutan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucunda diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi 1. Mobilya sokakta faaliyet gösteren Tahir Oral'a ait mobilya imalathanesinde sabah saat 07.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İşyerinden dumanların yükseldiği dakikalarda sokaktan geçen vatandaşlar, durumu İnegöl itfaiyesine bildirdiler.

İŞ YERLERİNİ DUMAN KAPLADI

Hızla yayılan duman ve alevler bitişikteki İsmail Destanlı'ya ait mobilya imalathanesine de sıçradı. Kısa sürede bütün araçları ve personeli ile belirtilen adrese gelen İnegöl itfaiye ekipleri, yangına dört bir yandan müdahale etti. Merdivenli araçlarla yukarıdan yapılan müdahale sonucunda yangın diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü. Ancak yükselen yoğun dumandan diğer mobilya atölyesi de nasibini aldı. Her ihtimale karşı sağlık ekibi de yangın bölgesinde hazır bulundurulurken, çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü. Alev ve dumandan dolayı iki işyerinin bazı bölümleri kullanılamaz hale geldi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmudiye İnegöl 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title