Haberler

Bursa'da Mfö Rüzgarı

Bursa’na Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen müzik festivalinin kapanışını Mazhan Fuat Özkan üçlüsü yaptı.

Bursa'na Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen müzik festivalinin kapanışını Mazhan Fuat Özkan üçlüsü yaptı.

'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale katıl' sloganıyla ilk kez düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali, müzikseverleri Balat Ormanı'nda buluşturdu. Bin 500 çadırın ve 3 binden fazla kampçının bulunduğu, on binlerce müzikseverin katıldığı festivalde yerli yabancı 25 grup sahne aldı. 2 gün boyunca, 2 ayrı sahnede performanslarını sergileyen sanatçılara ilgi yoğun oldu.

Festivalin son günü sahne alan Riff Cohen sıra dışı performansının ardından imza için hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçının 8 aylık hamile olması çeşitli esprilere neden oldu. Bir hayranının "erken doğum olur da çocuk burada doğarsa adını Nilüfer koysun" demesi imza için kuyrukta bekleyen yüzlerce kişiyi kahkahaya boğdu.

FESTİVALİN FİNALİ MFÖ'DEN

Cuma günü başlayan festival dün gece sona erdi. Festivalin son günü Yüz Yüzeyken Konuşuruz ile başlayan konserler akşam saatlerinde Dubioza Kolektif, Yasemin Mori ve MFÖ ile son buldu. Sahne 2'de performans sergileyen Yasemin Mori şarkılarıyla herkesi coşturdu. Mori'nin ilginç kostümü de dikkat çekti.

Ana sahnede Dubioza Kolektif'in ardından sahne alan Türk Müziği'nin dev üçlüsü Mazhar Fuat Özkan ( MFÖ )ise fastivalin kapanış konserini verdi. 1 saatten fazla süren konserde eski ve en sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendiren MFÖ, hem ağlattı hem güldürdü. MFÖ'nün duygusal şarkılarıyla romantik dakikalar yaşayan çiftler, Özkan Uğur'un yaptığı ses oyunu ile kahkahaya boğuldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fuat Özkan Mfö Mfö Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title