Haberler

Bursa'da LGBT'lilere Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Bursa'da basın açıklaması yapan LGBT'li grup 50 kişinin taşlı sopalı saldırısıyla karşılaştı. Grup, basın açıklaması yaparken taşlardan kaçma anı kameralara yansıdı.

VALİLİK PROVOKASYON NEDENİYLE YÜRÜYÜŞÜ İPTAL ETTİ

Bursa'da birincisi düzenlenecek 1. Bursa LGBT Onur Yürüyüşü valilik tarafından Ramazan ayında provokasyon uyarısıyla iptal edildi. Tepkilerini dile getirmek üzere Nilüfer ilçesi Dernekler Yerleşkesi'nde basın açıklaması yapan Bursa Hayatın Renkleri ve Özgürlük Derneği üyesi 20 kişi tepkiyle karşılaştı.

20 KİŞİLİK LGBTİ'Lİ GRUBA 50 KİŞİ SALDIRDI

Taşlı tepkinin dernek üyelerinin basın açıklaması yaptığı esnada yapılması kameralara saniye saniye yansıdı. Taşlı saldırıda yaralanan olmazken görüntü çeken gazeteciler de tehlike atlattı. 50 kişilik grubun taşlı saldırısıyla 20 kişilik LGBT'li grup sağa sola kaçıştı. Saldırı olay yerinde güvelik önlemi alan polis ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN MÜDAHALESİYLE SALDIRGAN GRUP DAĞITILDI

Taşlı saldırının ardından LGBT üyeleri basın açıklamasını tamamlayamadan olay yerinden ayrıldı. Olayda bir kişi göz altına alınırken LGBT'lilere tepki göstermek için toplanan kabalık grup güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (121)

haberci:

ALLAH ın lanetlediği şekilde olacaksın lut kavmının helakına sebeb olan sekılde yasayacaksın rahat rahat çıkıp televizyonlarda bız soyleyız bız boyleyız dıyeceksın. . biz allah ın müsaade etmediği bi işe saygı duymuyoruz . bi kac kardesımız çıkıp tepkı gösteriyo onuda serefsızler hemen gözaltına alıyo bumudur adalet. . yazıklar olsun. .

99
1
yanıtYanıtla
müslümanlik cahilliktir:

bu gördügüm rezalet insanlik disi davranis müslümanliksa reddediyorum bu olsa olsa seytan icadi bi hurafedir nekadar sakalin sümügün varsa okadar müslümansin düsünmesi bile akla ziyan bisey sonra tamda Allahin yasakladigi baskasina saldirma sucunu isliyor bu yobazlar

1
94
yanıtYanıtla
Dr JivagoMobil-IOS:

Eşcinsellik bir tercih degil doğuştan gelen ve değiştirilemez bir özellik Bunu bilerek yorum yapın lutfen.

6
85
yanıtYanıtla
serçe:

bunlar hdpli dönmeler. . .

57
18
yanıtYanıtla
şırnaklı:

Helal olsun size bende orda olsam saldiririm bu dunyayi lut kavmi dunyasina cevirtmeyiz eşcinsele karsiyim

63
10
yanıtYanıtla
aslı:

Canı sıkılan dikkat çekmek isteyen yürüyüşe çıkıyor bir bunlar eksikti şımarıklık pis sapıkların yaptiği

66
2
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

HDP liler yakınd ayaklanır...

58
9
yanıtYanıtla
malatyali:

avrupada yasiyorum 18 yildir, ilk geldigim yillarda televizyonda mustehcen pragramlar cokdu , uydu simdiki gibi kolay degildi . emin olun simdi avrupada bile bu tur insanlara iyi gozle bakmiyorlar ve giderekde cogaliyorlar. sebebi ise kendileri soyluyorlar, zamaninda biraz tolerans gosterelim dedikci cogaldilar ve aile yapisi deye birsey kalmadi diye. turkiyem musluman ulkeme hic yakismiyor, yazik demekki allahtan kormuyor kuldan utanmiyorlar, ahirette gorurler o vakit. rabbim evlatlarimizi korusun.

59
6
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ:

HDP liyim ama kesinlikle bu protestocu arkadaşların yanındayım. haltın en büyüğünü yapmakla kalmayıp bir de bunu meydanlarda halka ilan edip resmileştirmek istiyorlar. HDP bir an evvel bu ne cins oldukları belli olmayan insanlarla bağını koparmalı. ya onlarla bağını koparmalı ya da müslüman kürtlerle. kürtlere yapılan zulümler sebebi ile HDP ye oy verdik ama bir yere kadar.

60
0
yanıtYanıtla
Dara:

HDP ve HDP Üzerinden Kürtlere / Solculara Saldıranlar . . . : HDP Kimseyi Olduğundan Başka Yapmaz . . Sadece Kim ne İse Onların Oldukları Gibi Yaşamak ve Yasal Haklarına Sahip Çıkar . . Sizin Gibilerini HDP den Korkusu Özgürlüktür . . Çünkü Özgürlük Senin Gibi '' GİZLİ '' Olanların Maskesini Özgürlük İmkanları ile Düşürecektir

17
41
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title