Haberler

Bursa'da Kemal Sunal Sergisi Hazırlığı

Bursa'da Kemal Sunal adına sergi açmak isteyen Yiğit Medya, Kemal Sunal'ın eşi Gül ve oğlu Ali Sunal'ı Bursa'ya davet etti. Babası adına açılması düşünülen serginin proje aşamasında olduğunu belirten Ali Sunal, "Sergi için yer bakıyoruz. Olursa açacağız" dedi.

Kemal Sunal sergi projesi için Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ne gelen Ali Sunal ve annesi Gül Sunal, kültür merkezindeki salonları gezdi. Merinos Kültür Merkezi'nin devasa güzellikte bir yer olduğunu belirten Ali Sunal, "Babamız Kemal Sunal ile ilgili bir sergi açma projesi var. Bununla ilgili uygun bir yer bulmak için buraya geldik. Sergi açılabilir mi açılamaz mı bunun daha kararını vermedik. Ama önümüzdeki günlerde bunu netleştireceğiz" dedi.

Film çekim çalışmaları için de konuşan Ali Sunal, "O daha belli değil. Buranın Uludağ'ında benim çocukluğum geçti. Film çekmesek bile Bursa'da olmak bize keyif veriyor" ifadelerini kullandı.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Sunal Ali Sunal Merinos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title