Haberler

Bursa'da İki Metruk Bina Yandı

Bursa'da iki metruk bina gece saatlerinde alev alev yandı.

Bursa'da iki metruk bina gece saatlerinde alev alev yandı. Zaman zaman katlarca çökmenin meydana geldiği evlerdeki yangın, diğer binalara sıçramadan itfaiyenin çalışmasıyla söndürülürken, dumandan etkilenen bir kadına olay yerinde sağlık ekipleri müdahale etti.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi'nde gece saatlerinde metruk bir binada yangın çıktı. Binanın ahşap olmasıyla kısa sürede büyüyen alevler yanındaki metruk binayada sıçradı. Vatadandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokakların dar olmas nedeniyle itfaiye ekipleri müdahalede güçlük yaşadı.

İTFAİYE ERİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Alevlerin 2 binayı sarmasıyla itfaiye ekipleriyangına  4 ayrı noktadan müdahale etti. Çalışmalar sırasında, yanan binardan birinin ikinci katında çökme meydana geldi. Binadan düşen parçalar, alevlere müdahale eden itfaiye erinin 1 metre önüne düştü. İtfaiye eri şans eseri yara almadı. Yoğun dumandan etkilenen bir kadına ise olay yerine gelen sağlık ekibi müdahale etti.

YANGINDAN KEDİ KURTARMA TELAŞI

Alevlerin yayılmasıyla sokakta oturan mahalle sakinleri evlerini boşalttı. Bu sırada yanan binaların hemen yanında bulunan bir kulübeye yuva yapan yavru kedi ve anneleri vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangın, 12 itfaiye aracı ve 20 itfaiye erinin 1 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınabildi. Polis yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title