Haberler

Bursa'da "İhracatın Yıldızları" Ödülleri

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ile Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğince (UHKİB), 2016'nın en başarılı ihracatçı firmalarına "İhracatın Yıldızları" ödülü verildi.

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ile Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğince (UHKİB), 2016'nın en başarılı ihracatçı firmalarına "İhracatın Yıldızları" ödülü verildi.

Uludağ İhracatçı Birliklerinden (UİB) yapılan açıklamaya göre, UTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Canik, BUTEKOM Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, daima geleceğe ve yeni hedeflere odaklanmak gerektiğini belirtti.

Gelinen noktada bir sıçrama daha yaparak dünyada söz sahibi olmak ve Bursa'yı global arenada tanınır hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Canik, şunları kaydetti:

"Vizyonumuz Türkiye'yi aşıp dünyayı kucaklamalı. Bursa, bugüne kadar başardıklarından daha fazlasını ortaya koyabilecek, ender görülecek bir senkron, inanç ve sinerji yakaladı. Bizler de yeni dönemdeki çalışma ve projelerimizi bu tablodan aldığımız güçle ortaya koyuyoruz. Dünya bugün çok büyük siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşuyor. Yakın ve komşu pazarlarda yaşanan gelişmeler, ticaretimizi hiç olmadığı kadar zorlu kılıyor. Böylesine zor şartlarda bile daha fazla insana yeni istihdam alanları açmak ve refah düzeyini artırmak adına özveriyle çalışan ihracatçılar, gerçek bir başarı hikayesi yazıyor.

Yönetim tecrübesi yüksek sektörümüz, 2017 ve sonrasında da başarılı faaliyetlerine devam edecektir."

Konuşmanın ardından "İhracatın Yıldızları" ödül töreninde, "hazır giyim ve konfeksiyon" kategorisinde Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikası AŞ, EDT Hazır Giyim ve Oz Tekstil Sanayi en fazla ihracatı gerçekleştirerek ilk üç sırayı paylaşırken, 43 firma da performanslarına göre altın, gümüş ve bronz ödülün sahibi oldu.

Tekstil sektöründe de Yeşim Satış Mağazaları ve Tekstil Fabrikası AŞ, yine ilk sırayı alırken, Zorlu Dış Ticaret ile Özdilek İthalat, İhracat ve Pazarlama Ltd. Şti. de en başarılı firmalar oldu. Bu alanda da ayrıca 63 firma, performanslarına göre altın, gümüş ve bronz ödüle layık görüldü.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Uludağ Canik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title