Haberler

Bursa'da ?huzur Operasyonu

Bursa'da 'Huzur Operasyonu Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 500'den fazla polisin katıldığı 'Huzur Operasyonu' düzenledi.

Bursa'da 'Huzur Operasyonu

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 500'den fazla polisin katıldığı 'Huzur Operasyonu' düzenledi. Operasyonda 100'den fazla iş yeri ve çok sayıda otomobilde denetlendi, bin 500 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundurmaktan 3 kişi gözaltına alınırken, çeşitli suçlardan aranan 10 kişi de yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele, Asayiş, Trafik Denetleme şube müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından merkez Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde çok sayıda işyeri ve otomobil kontrolden geçirildi. Gece kulüpleri, kafeterya ve kahvehanelerde yapılan kontrollerde, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yaptı. Denetlemelere katılan zabıta ekipleri de kapalı alanda tütün ürünü tüketen iş yerleri ve kişiler hakkında cezai işlem uyguladı. Maliye ekipleri de vergi denetimi yaptı.

İşyerleri ve otomobillerde yapılan aramalarda, 13 gram esrar, 9 gram bonzai, 2 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 30 dolu fişek ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ve ruhsatsız silahlarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca farklı suçlardan aranan 10 kişi de yakalandı.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mudanya yolu üzerinde bulunan bar, kafe ve alkollü mekanlarda da denetim yaptı. Ekipler kaçak işçi çalıştırılıp çalıştırılmadığını da denetledi. Kapalı alanda sigara içen kişilere ve göz yuman iş yerlerine cezai işlem uygulanırken, 2 iş yerine ise vergi memurları tarafından adisyon açmamaktan dolayı işlem yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title