Haberler

Bursa´Da Flamenko Rüzgarı Esti

Bursa'da Bu Yıl 49'uncusu Düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin Dün Akşamki Konuğu, Kuzey Amerika'da 50'den Fazla Gösteriye İmza Atan Antonio Najarro Dans Topluluğu Oldu. Bursalılara Flamenko Müziği ve Dansından Örnekler Sunan Topluluğun 'jazzing Flamenco' Gösterisi, İlgiyle İzlendi.

Bursa'da bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin dün akşamki konuğu, Kuzey Amerika'da 50'den fazla gösteriye imza atan Antonio Najarro Dans Topluluğu oldu. Bursalılara Flamenko müziği ve dansından örnekler sunan topluluğun 'Jazzing Flamenco' gösterisi, ilgiyle izlendi.

Antonio Najarro Dans Topluluğu, dünyanın dört bir yanında sergilediği performansını dün akşam Kültüpark Açık Hava Tiyatrosu sahnesine taşıdı. Yaklaşık 3 bin kişinin ilgiyle izlediği gösteride, klasik İspanyol dansını blues ve caz melodileriyle birleştiren topluluk 2,5 saat sahnede kaldı. 'Jazzing Flamenco' adı altında gerçekleşen gösteride Najarro'nun yenilikçi koreografisi ve dansçıların performansı Bursalılar tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title