Haberler

Bursa'da Fatih Kısaparmak ve Orhan Ölmez Coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinliklerinde Merinos Park’ta Orhan Ölmez, Yenişehir ilçesinde ise Fatih Kısaparmak sahne aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinliklerinde Merinos Park'ta Orhan Ölmez, Yenişehir ilçesinde ise Fatih Kısaparmak sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Merinos Park'ta sahne alan ünlü sanatçı Orhan Ölmez etkinliğe katılan yaklaşık bin kişiye müzik ziyafeti verdi. Merinos Park'taki etkinlik alanında vatandaşlar, hem geleneksel Ramazan eğlenceleri yaşıyor, hem de Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde ünlü sanatçıları yakından izleme ve dinleme fırsatı buluyor. Ramazan ayının gelişi ile başlayan etkinliklerde dün akşam ünlü sanatçı Orhan Ölmez Bursalı hayranlı ile buluştu. Ölmez'in seslendirdiği, "Yazık", "Yoksun Yanımda", "Seni Seviyorum", "Özledim", "Su Misali" gibi şarkılarına, konser alanını dolduran vatandaşlar da eşlik etti.

Konser öncesi sahneye çıkan Prof.Dr. Ahmet Maranki, vatandaşlara sağlıklı beslenme yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Gecenin sonunda Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan ünlü sanatçı Orhan Ölmez ile Prof.Dr. Ahmet Maranki'ye günün anısına plaket verdi.

YENİŞEHİR'DE KISAPARMAK RÜZGARI

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra coşku içinde geçmesi için Bursalıları Merinos Park'taki Temaşa-i Ramazan etkinlikleri ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki vatandaşları da ünlü sanatçılarla buluşturuyor. Yenişehir Derviş Eroğlu Bulvarı'nda açılan Ramazan Sokağı'nda sahne alan ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak, Yenişehirlilere keyifli bir gece yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere, İlçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğuşu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlce Başkanı Adnan Kamil ve Bursa Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yolu da katıldı.

Sevilen parçalarını Yenişehirliler için seslendiren Fatih Kısaparmak, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Kısaparmak Yenişehir Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title