Haberler

Bursa'da Eksrim Turnuvasında Zafer Yabancıların

Güncelleme:

Kemal Coşkunöz adına bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Satellite Turnuvasında zafer, yabancı sporcuların oldu.

Coşkunöz Holding'in kurucusu merhum Kemal Coşkunöz adına bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Satellite Turnuvası'nda zafer, yabancı sporcuların oldu.

Bursa Nilüferspor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın birinci gününde erkeklerde  Gürcistan'dan Beka Bazadze, 2'nci gün düzenlenen kadınlar müsabakalarında ise Ukrayna'dan Olena Voronina birincilik ipini göğüsledi.

Turnuvaya Azerbaycan, İngiltere, İrlanda, Singapur, Amerika Birleşik Devletleri, Ukrayna, Venezula, Virgin Adaları, Irak ve Gürcistan'tan 59 sporcu katıldı. İlk gün erkeklerde müsabakaları yapıldı, 33 sporcu rakipleriyle karşılaştı. İkinci gününde ise 26 bayan eskrimci, finale çıkmak için mücadele verdi.

Erkeklerde Gürcistan'dan Beka Bazadze 1'inci, yine Gürcistan'dan Nika Shengelia 2'nci olurken 3'üncülüğü Türkiye'den İbrahim Ahmet Ant ve Azerbaycan'dan Azar Taghiyev paylaştı.

Bayanlarda ise Ukrayna'dan Olena Voronina 1'inci, Azerbaycan'dan Sabina Mikina 2'nci oldu, 3'üncülüğü Ukrayna'dan Alina Komashchuk ve yine Ukrayna'dan Iryna Shchukla paylaştı.

Dereceye giren sporcuların ödüllerini Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oya Yöney ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin verdi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Gürcistan Coşkunöz Ukrayna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title