Haberler

Bursa'da Down Sendromlu Emine'den Polislere Anlamlı Anons

BURSA'da otizmli ve down sendromlu öğrenciler, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'la makamında bir araya geldi.

BURSA'da otizmli ve down sendromlu öğrenciler, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'la makamında bir araya geldi. Polis olmak istediğini söyleyen Emine Kırbali, Emniyet Müdürü Yıldız'ın telsizinin mandalına basarak "Şehit olmayın, sizi çok seviyorum ve sizin için çok dua ediyorum" diye anons yaptı. Bursa'da Nilüfer İş Okulu'nda eğitim gören otizimli ve down sendrumlu 10 öğrenci, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Yıldız, ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirerek, engelli çocuklarla sadece bir gün değil her gün beraber olmak istediklerini söyledi. Konuşmanın ardından otizmli öğrenci Emine Kırbali ile sohbet eden Yıldız, ne olmak istediğini sorunca "polis olmak istiyorum" cevabını aldı.

DOWN SENDORUMLU EMİNE'DEN EN ANLAMLI TELSİZ ANONSU

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, polis olmak isteyen Emine Kırbali'ye telsizini vererek polislere duygu ve düşüncelerini iletmesini istedi. Telsizin mandalına basan öğrenci, "Şehit olmayın, sizi çok seviyorum ve sizin için çok dua ediyorum." ifadelerini kullandı. Anonsa karşılık olarak da merkez istasyonu, "Biz de sizi çok seviyoruz, öncelikle sizler olmak üzere tüm toplumumuzun huzuru ve güveni için cansiperane çalışmaya devam edeceğiz" cevabını verdi.

Diğer otizmli çocuklarla da sohbet eden Selami Yıldız, daha sonra özel olarak hazırlanmış hediyeleri öğrencilere dağıttı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Yıldız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title