Haberler

Bursa'da 'Demokrasi Nöbeti'nde Sanatçı Uğur Işılak Konser Verdi

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların 'demokrasi nöbeti' devam ederken, gecede sahne alan sanatçı Uğur Işılak, binlerce kişiyi coşturdu.

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların 'demokrasi nöbeti' devam ederken, gecede sahne alan sanatçı Uğur Işılak, binlerce kişiyi coşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Sokağa çıkın çağrısı üzerine AK Parti İl Başkanlığının da bulunduğu Fomara Meydanı'na akın eden yaklaşık 15 bin kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atıp, tepkilerini dile getirdi. Gecede sürprüz konuk olarak sahneye çıkan sanatçı Uğur Işılak, konser öncesi yaptığı konuşmada, darbe girişiminde şehit olan 246 kişiyi anarak şehitlerin bu uğurda yola çıkmasının önemine değindi. "Onlar şehit olmasaydı, biliyorsunuz bunların elinde bir liste vardı." diyen Uğur Işılak, "10 bin vatan evladını şehit edeceklerdi. 20 milyon insanı da fişlemiş bu hainler. Yani ülkenin dörtte birini. Bu nasıl bir acımasızlıktır. Reklamcı Erol ağabeyimin şehit haberini aldığımda inanın tutamadım kendimi. Bunların bu kadar canileşeceğine o ana kadar tahmin etmemiştim. Bunlar o kadar hain o kadar şerefsiz ki 80 milyon vatan evladının hem kalbini bozdular, hem de ağzını bozdular" dedi.

"MİLLET AYNI AMA LİDER FARKLI"

Ülkenin birçok darbe geçirdiğini ve milletin aynı olduğunu kaydeden Işılak, "Aynı millet olmasına aynı milletiz de lider aynı değil, lider farklı. Bu millet liderini, önderini, rehberini bulduğu zaman, başbuğunu bulduğu zaman önünde hiçbir engel duramaz. Allah'a şükür bugünleri gördüm. Meğer millet aynı millet, Osmanlı torunuymuş ama arkasından yürüyecek lideri bulamamış o zamanlar. İdeolojiler ötesi söylüyorum. Allah'a şükür ki böyle bir lidere, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir yüreğe bu millet sahip oldu ve sahip çıktı aynı zamanda. Biz tarih boyunca destan yazmışız, okuması onların, yazması bizim." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şarkıyı söyleyen söyleyen Işılak'a meydanda bulunan binlerce kişi sanatçıya eşlik etti.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uğur Işılak AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title