Haberler

Bursa'da Demir Doğrama Atölyesinde Patlama

Merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi Adem Sokak'ta bulunan kendisine ait demir doğrama atölyesinde balkon demiri yapan Hasan Kerimoğlu ve çalışanı Rüştü Çıtak bugün kaynak yaptıkları sırada kıvılcımın sıçraması sonucu boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu bölümde patlama yaşandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi Adem Sokak'ta bulunan kendisine ait demir doğrama atölyesinde balkon demiri yapan Hasan Kerimoğlu ve çalışanı Rüştü Çıtak bugün kaynak yaptıkları sırada kıvılcımın sıçraması sonucu boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu bölümde patlama yaşandı. Alev topuna dönüşen işyerinde çıkan yangın sırasında Hasan Kerimoğlu ile Rüştü Çıtak hafif yaralı olarak kaçarak kurtuldular. El ve ayaklarında yanıklar oluşan Rüştü Çıtak'a ilk müdahale olay yerine çağrılan 112 Acil Servsi ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. İşyeri sahibi Hasan Kerimoğlu 'demirleri kaynatırken kıvılcımlar boyaların bulunduğu yere sıçradı birden patlama oldu. Allah'tan canımıza bir şey olmadı bunada şükürö dedi. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürülen yangınla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Çıtak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title