Haberler

Bursa'da Bu Festivali 5 Lira Bağış Yapanlar İzleyebilir

Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin, 'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel' sloganıyla Balat Ormanı'nda başlattığı festivalin açılışı bugün yapıldı.

Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin, 'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel' sloganıyla Balat Ormanı'nda başlattığı festivalin açılışı bugün yapıldı. Sadece 5 lira bağış yapanların izleyebileceği festival kapsamında 25 grup ve sanatçı konser verecek.

Bursa'da, CHP'li Mustafa Bozbey'in Belediye Başkanlığını yaptığı Merkez Nilüfer İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen, Nilüfer Müzik Festivali dün akşam Balat Ormanı'nda başladı. 'Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel' sloganı ile startı verilen etkinliğin açılış töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, 100 dönüm araziden oluşan Balat Ormanı'nda festival için bin 500 çadırın kurulduğunu söyledi. Şu ana kadar 5 bin kişinin giriş yaptığını açıklayan Özkılınç, "Belediyemiz bu etkinliği tamamen kendi olanakları ile gerçekleştiriyor. Hiç bir sponsordan destek istemedik. Festivalin en büyük özelliği, katılımcılardan sadece 5 lira bağış talep etmemiz. Onlardan aldığımız paraları, Tohum Kütüphanesi'ne teslim edeceğiz" dedi.

Güney Özkılıç, sağlık ekipleri ve ambulansların yanı sıra itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin 24 saat hazır bekleyeceği festivalde, Şebnem Ferah ve Mazhar Fuat Özkan'ında konser vereceği söyledi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güney Özkılınç Mustafa Bozbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title