Haberler

Bursa'da Bir Tırın Kırmızı Işıkta Dehşet Saçması Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir tırın art arda 2 kamyonete çarpması kameralara yansıdı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir TIR'ın art arda 2 kamyonete çarpması kameralara yansıdı. Kazada Ak Parti İlçe Başkanı'nın kardeşi Yavuz Kaya ağır yaralanmıştı.

Kaza, 19 Mart Perşembe akşamı Bursa-İstanbul karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Bursa istikametine seyir halinde olan 10 Y 1537 plakalı TIR'ın sürücüsü O.Ü. (25), trafik sinyalizasyon lambalarını dikkate almayarak ilerlemek istedi. Bu esnada 16 VR 355 plakalı kamyonet ile kavşaktan geçmek isteyen Yavuz Kaya (28), hızla kavşağa giren TIR ile çarpıştı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, 100 metre boyunca sürüklenen TIR, park halindeki 06 HB 6114 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra durabildi.

Çarpmanın etkisiyle kamyonetten fırlayarak ağır yaralanan Yavuz Kaya, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, kaza anı bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, TIR'ın kırmızı ışık ihlali yaptığı ve bu sırada kavşaktan geçmekte olan kamyonete çarptığı görülüyor. Kamyonet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayıp, yol kenarına düşmesi de kameraya yansıdı.

Kazada ağır yaralanan Yavuz Kaya'nın, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'nın kardeşi olduğu öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Kaya Orhangazi Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title