Haberler

Bursa'da Bir Dünya Starı

Bursa'da konser veren Ricky Martin, muhteşem sahne performansı ve dans gösterisiyle fırtına gibi esti.

Bursa'da Merinos Stadyumu'nu dolduran 10 bini aşkın vatandaşla birlikte şarkılarını seslendiren Ricky Martin, eski ve yeni şarkılarından oluşan özel repertuarıyla gönülleri fethetti. Bursalı hayranlarının sevgi gösterisiyle karşılanan şarkıcı, barkovizyon gösterisiyle renk kattığı muhteşem sahne performansı ile eğlenceli anlara sahne oldu. 7'den 77'ye her yaştan vatandaşın günlerce merakla beklediği ve biletleri satışa sunulduğu andan itibaren kısa sürede tükenen Ricky Martin, Bursa'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Martin, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkılarla sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Grammy ödülü ve Latin Grammy sahibi olan Martin'in hareketli şarkılarına hayranları da eşlik etti.

'Music Alma Sexo' adlı yeni albümünün dünya turnesinin Avrupa ayağında geldiği Türkiye'de, ikinci konserini Bursa'da veren ünlü şarkıcı, sempatik tavırlarıyla da ilgi odağı oldu. Martin, coşkulu gecede 'Too late', 'It's alright', 'I don't care' ve 'Livin'la vida loca' gibi şarkılarını söyledi. Dansçılarının özel gösterisiyle de dikkat çeken Martin, 100 kişiyi aşkın ekibiyle geldiği Bursa'dan sonra dünya turnesine devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title