Haberler

Bursa'da Başarılı Kadınlar Ödüllendirildi

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), 8 Mart Dünya Kadınları Günü arifesinde başarılı kadınları ödüllendirdi.

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), 8 Mart Dünya Kadınları Günü arifesinde başarılı kadınları ödüllendirdi.

BUİKAD, tarafından düzenlenen programda Bursa'nın başarılı kadınları ödüllendirildi. Törene Vali Vekili M. Vedat Müftüoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi ve Gönül Elçileri projesinin 'Ulu Şehir' koordinatörü Sevim Karaloğlu'nun yanı sıra çok sayıda başarılı iş kadını katıldı. Gece de konuşan Müftüoğlu, "Onurlu Türk kadını, kurtuluş savaşımızda hiç şikayet etmeden sırtında ağır yükle uzun yollar aşmıştı. Şehit olan erkeğinin yanında vazifeyi devralarak, Kara Fatma, Elif Kadın, Nene Hatun, Halide Onbaşı olmuş ve istiklale kadın elini değdirmişlerdir. Ülkemizde olduğu gibi, Bursa'mızda da kadınlarımızın enerjilerini her alana yaymak ve böylelikle bu potansiyel enerjiyi sinerjiye çevireceğimize inancım tamdır. Ben bu güzel gece de ödül almaya hak kazanan kişi ve kurumları tebrik ediyorum" dedi.

7 farklı kategoride gerçekleşen ödül töreninde, 'İş Yaşamında Kadını Destekleyen Kamu Kurumu' ödülünün sahibi olan 'Gönül Elçileri' adına konuşan Sevim Karaloğlu ise, "Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayesinde yürütülen 'Gönül Elçileri' projesinin Bursa ayağında 3 ayrı ekiple, 2014 yılının başından beri özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız kadınımızın aile içerisinde tutkal olabilme sürecine destek olmak. Kadına destek olduğumuz sürece toplumun en önemli yapı taşı ailemize destek oluyoruz. Biz, annelerin sessiz çığlığını yüreğimizde hissediyoruz" diye konuştu.

Desteğin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Karaloğlu, "Gönül elçileri projemize verilen desteklerin her geçen gün çığ gibi büyümesi, yaptığımız çalışmaların güven üzerine kurulmasından kaynaklanmaktadır. Devletimizi yaşatmak için insanımızı yaşatmaya gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ödüllerin verilmesinin ardından gece, başarılı iş kadınlarıyla çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla program sona erdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Müftüoğlu Münir Karaloğlu Yerel Haberler

title