Haberler

Bursa'da Anneler Gününde Şehit Anneleri Unutulmadı

Güncelleme:

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, Anneler Gününde şehit annelerini unutmadı.

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, 'Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmadı.

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, etkinlikler çerçevesinde Kültürpark içindeki bir restoranda şehit anneleri için bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile eşi Tijen Saldık, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Eray Alper, Türkiye Harp Mulülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Selami Soylu, askeri personel ve 350 şehit ailesi katıldı.

Restoran girişinde şehit annelerine askeri yetkililerce karanfil verildi.

Etkinliğe katılan şehit aileleriyle yakından ilgilenen Tümgeneral Saldık, yaptığı konuşmada, bu özel günü aziz şehitlerin anneleriyle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Saldık, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı olarak daima şehit ailelerinin yanında bulunduklarını kaydederek,  her zaman kendilerine destek olduklarını da sözlerine ekledi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Soylu ise, anneler günü gibi bir özel günde böyle güzel bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı'na teşekkürlerini sundu.

Kaynak: AA / Yerel

Anneler Günü Ergün Güngör Kültürpark Yerel Haberler

title