Haberler

Öldürülen Anne-Kızın Kimliklerini Naylon Hasır Aydınlattı

Güncelleme:

Bursa'da ormanlık bir arazide pompalı tüfekle öldürülmüş olarak, 1 kilometre arayla bulunan anne-kızın kimliklerine, cesetlerin üzerine örtülen hasır halıdan ulaşıldı.

Bursa'da, pompalı tüfek ile ateş edilerek öldürülen, cesetleri 1 kilometre ara ile bulunan iki kadının 41 yaşındaki Mükerrem Alemdağ ile kızı 21 yaşındaki Fadime Aytekin Demirkıran olduğu belirlendi. Jandarma kadınların kimliklerini, olay yerinde bulunan naylon hasırın satıldığı işyerinden yola çıkarak belirledi.

GÖMEMEYİNCE HASIRLA ÖRTTÜLER

Merkez Yıldırım ilçesi İsmetiye ile Samanlı Mahallesi arasında bulunan meyve bahçelerinde geçen pazar günü saat 22.00 sıralarında bir kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine jandarma ekipleri, toprağa gömülmek istenen ve bu başarılamayınca üzerine hasır örtülen cesedin çevresinde 5 pompalı tüfeğe ait boş kartuş ele geçirdi.

ANNESİNDEN 1 KİLOMETRE SONRA BULUNDU

Sabah çevrede kanıt arayan jandarma ekipleri 1 kilometre uzaklıkta genç bir kadın cesedi buldu. Yine pompalı tüfek ile öldürülen cesedin çevresinde pompalı tüfeğe ait boş 4 kartuş olduğu tesbit edildi. Üzerinde kimlik bulunmayan cesetler kime ait olduğunun tesbit edilmesi ve ölüm nedenlerinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HASIRDAN KİMLİKLERİNE ULAŞILDI

Bursa Jandarma Komutanlığı, pazar gecesi öldürülen kadının üzerinde bulunan kırmızı ve siyah desenli naylon hasır ile ilgili araştırma yaptı. Ekipler, markasından hasırı satan Merkez Kestel ilçesindeki mağazayı buldu. İşyeri sahibi bu hasırı bir hafta önce müşterisi olan tanıdığı Mükerrem Alemdağ'a sattığını söyledi. Soruşturmayı sürdüren Jandarma, eşi Ali Demirkır'dan boşanan Mükerrem Alemdağ'ın yanında kaldığı öne sürülen çocukları Uğur ve Umut'a ulaştı.

ZANLILAR ARANIYOR

Hasır halıyı geçen hafta annesinin aldığını doğrulayan çocukları, gittikleri Adli Tıp Kurumu morgunda öldürülen annesini tespit ederken diğer kadın cesedinin yanlarında kalan kardeşleri Fadime'ye ait olduğunu söyledi. Öldürülen anne ve kızının cenazeleri bugün çocukları ve boşandığı eşi Ali Demirkıran tarafından alındı. Mükerrem Alemdağ'ın cenazesi bugün Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilirken Fadime Aytekin Demirkıran'ın ise yarın defnedileceği belirtildi. Jandarma, eşinden boşanan Mükerrem Alemdağ'ın erkek arkadaşının olup olmadığını da araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu 3. Sayfa Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ŞAŞIRMADIM:

BURSA(((''''''''''''''''''''''''

13
29
yanıtYanıtla
ANADOLU:

İDAM!İ DAM! İDAM! BAŞKA YOLU YOK BU İŞİN.

40
1
yanıtYanıtla
intikamcı:

keko kokusu alıyorum

14
4
yanıtYanıtla
neco:

neden hep kadınlar öldürülüyor erkekler çokmu masum

17
0
yanıtYanıtla
dfsgdg:

Erkeler kadinlar kadar haber degeri tasimiyor. Neler var neler

yanıt4
yanıt2
Mobil-IOS:

5 satirlik haberi 20 satir nasil yaziyonuz anlamiyon ayni seyleri tekrar tekrar

15
0
yanıtYanıtla
musti:

Yine mi adana yeter yaa :d assdfdfd

5
9
yanıtYanıtla
zalim:

bu erkekleri alıp meydana çıplak sürçen ve copla akları başlarına gelene kadar beyinlerini patlatcan geberisceler mikroplar

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title