Haberler

Bursa'da Analig Şampiyonları Ödüllendirildi

Bursa'da, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) atletizm ve badminton müsabakalarında kızlar ve erkekler kategorilerinde 2013 2014 sezonunda Türkiye şampiyonu olan sporcular ödüllendirildi.

Bursa'da, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) atletizm ve badminton müsabakalarında kızlar ve erkekler kategorilerinde 2013-2014 sezonunda Türkiye şampiyonu olan sporcular ödüllendirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl ilk kez başlatılan ANALİG müsabakalarında şampiyon olan Bursalı sporculara, İl Müdürü Süleyman Şahin Şahin tarafından ödül verildi.

Şahin, müdürlükte gerçekleştirilen törende, şunları kaydetti:

"Anadolu Yıldızlar Ligi, minikler ve yıldızlar kategorisindeki başarılı sporcuların tecrübelerinin artırılması ve olimpiyatlara, milli takımlara dönük güzel bir proje oldu. Sizler için iyi bir tecrübe oldu. Bizim açımızdan da hedefi olan sporcularımızın en azından yıldızlar düzeyinde göstergesini görmüş oluyoruz. Bu takımlarımız arasından da iki takımımız, biri atletizm kızlarda, diğeri de badminton erkeklerde Türkiye şampiyonu olduk. İkinci ve üçüncü olan takımlarımız da var. Anadolu Yıldızlar Ligi'nde başarılı bir dönem geçirdik. Bursa ciddi bir başarı sağladı. Bu büyük başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Destek veren, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir ekip çalışmasıdır. Sporda hedefimiz Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonluklarıdır."

Ardından Şahin, şampiyonlara spor malzemesi hediye etti. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Şahin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title