Haberler

Bursa'da Amatör Maçta Kavga Çıktı

BURSA'da, Zaferspor ile Yalovaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında kavga çıktı.

BURSA'da, Zaferspor ile Yalovaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında kavga çıktı. Olaylar polis tarafından önlendi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Zaferspor kendi sahasında Yalovaspor ile karşılaştı. İki takım taraftarları arasında maç oynanırken başlayan gerginlik karşılaşmayı Zaferspor'un 4-1 kazanmasıyla arttı. Çıkan kavgada koltuklar sökülüp sahaya fırlatılırken, iki takım taraftarları arasında yaralananlar da oldu.

Olayların büyümesi üzerine bölgeye gönderilen çevik kuvvet ekipleri kavgaya müdahale etti. TOMA'lı Çevik kuvvet ekiplerinin tazyikli su ve biber gazı kullanarak müdahale ettiği olaylar güçlükle önlendi. Saha içinde de yönetici ve futbolcular birbirine girdi. Polisin müdahalesi ile Yalovaspor takımı eskort eşliğinde sahadan uzaklaştırıldı.

Yalovaspor taraftarları kaldırım taşlarını söküp fırlattığı olaylar sırasında bazı araçların camları kırıldı. Bu sırada kaçan taraftarlardan birinden düşen bir telefon ve pala bulundu.

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis soruşturmayı sürdürüyor.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalovaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title