Haberler

Bursa'da Adliyeye Getirilen Tutuklunun Firar Etmesi

Bursa'da, duruşmaya katılması için getirildiği adliyede nezarethanenin kapısını kırıp firar eden kişinin yakalandığı bildirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, firari K.Ş'nin başlatılan arama çalışmalarında yakalandığı belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerin arama, takip ve yakalama faaliyetlerini titizlikle yürüttüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"K.Ş, genişletilen arama ve takip çalışmaları sonucunda, cezaevine girmeden önce suç faaliyetlerini yoğunlaştırdığı ve uzun süre ikamet ettiği Aydın ilindeki akrabalarının yanında bulunabileceği yönünde duyumlar alındı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu firarinin Aydın'ın Germencik ilçesinde ikamet eden akrabalarının evinde kısa bir süre için kaldığı ve buradan ayrılacağı tespit edildi. Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimlerinin teknik koordinesi ile Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışmaları Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilerek gerekli izinler alındı. Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslerde 25 Ocak'ta eş zamanlı olarak arama yaptı. Firari hükümlü K.Ş. saklandığı akrabasının evinde bulunarak, kaçmaya çalışırken yakalandı."

Bursa'da, duruşmalarına katılmaları için cezaevinden alınıp adliyeye getirilen ve nezarethaneye konulan 2 tutuklu, kapıyı kırıp firar etmişti. Bu kişilerden birini adliye binasında yakalayan güvenlik güçleri, K.Ş'nin de bulunması için çalışma başlatmıştı. - Bursa

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title