Haberler

Bursa'da 29 Taraftar Hakkında İşlem Yapıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Bursaspor-Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında saha içi ve saha dışında yaşanan olaylarla ilgili 29 taraftar hakkında yasal işlem yapıldığını bildirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Bursaspor- Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında saha içi ve saha dışında yaşanan olaylarla ilgili 29 taraftar hakkında yasal işlem yapıldığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 16 Nisan Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesinde, maç sırasında ve sonrasında meydana gelen olaylar sonucu stadyumda 850 koltuk ve 3 tahliye kapısı panjuruna taraftarlarca zarar verildiğini belirtti. Olaylara müdahale eden 9 polis memurunun çeşitli yerlerinden yaralandığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Futbol müsabakası sonrasında, çıkan olaylar ile ilgili kamera görüntüleri incelenerek 54 şahsın kimlik bilgileri tespit edilmiş, bu şahıslardan toplam 29'u hakkında '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' hükümleri çerçevesinde işlem başlatılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce mevcut kamera görüntülerinden kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Türkiye Kupası Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title