Haberler

Bursa'da 2 Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Orhangazi- Yeniköy yolu üzerinde meydana geldi. Orhangazi'den Yeniköy yönüne giden Mithat Ergen (42) yönetimindeki 16 VZ 854 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sertaç Kısalar (21) iyönetimindeki 16 ZJ 366 plakalı bir başka otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonrasında 16 VZ 854 plakalı araç zeytinliğe savrulurken, her iki araç da hurdaya döndü. Kazada 16 ZJ 366 plakalı otomobilin sürücüsü Sertaç Kısalar ile birlikte Buse Sezer (20) diğer aracın sürücüsü Mithat Ergen, aynı araçta bulunan Sedanur Korkmaz (11),, Derha Ergen (39) ve Duygu Ergen (11) yaralandı.

BİRA KUTULARI BULUNDU AMA, SÜRÜCÜ ALKOLSÜZ ÇIKTI

Yaralılar, 112 ambulanslarıyla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan 16 ZJ 366 plakalı araç içinde bira kutuları olduğu görüldü. Hastanede kontrolden geçen sürücü Sertaç Kısalar'ın alkolsüz olduğu belirlendi. Kaza sonrasında Yeniköy- Orhangazi yolu çift taraflı olarak bir süreliğine trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Yeniköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title