Haberler

Bursa'da 15 Yaşındaki Kız Ölümden Döndü

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde alç geçit yerine karayolundan karşıya geçen 15 yaşındaki kız, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde alç geçit yerine karayolundan karşıya geçen 15 yaşındaki kız, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Orta refüje düşen yaralı kız olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Kaza Orhangazi ilçesinde Terminal önünde meydana geldi. İstanbul istikametine giden yolcu otobüsüne yetişmek için alt geçidi kullanmak yerine ana yolu direk karşıya geçmek isteyen Ece K. (15) isimli genç kıza Bursa istikametine giden Hakkı Murat D. (50) idaresindeki 34 HH 1701 plakalı otomobil çarptı.

Kazada yaralanan Ece K. için olay yerine ambulans çağrıldı. Ece K. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sırasında ise gözyaşlarına boğuldu. Sağlık ekipleri ve çevreden gelen vatandaşlar tarafından sakinleştirilen genç kız ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Hakkı Murat D. ise polis tarafından gözaltına alındı. Alt geçidin hemen yanında meydana gelen kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Garajda taksicilik yapan esnaf ile bölgedeki diğer sakinler, belediye ekiplerinin orta refüjü her fırsatta kapatmalarına rağmen, refüjdeki tellerin terminaldeki yazıhane işletmecileri ve vatandaşlar tarafından kesildiğini ileri sürerek duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar aynı noktada sayısız trafik kazası meydana geldiğini hatırlatarak, 'Burası kesin olarak kapatılmalı ve alt geçit kullanılmalı' dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title