Haberler

Bursa'da 15 Kilo 700 Gram Esrar Ele Geçirildi

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri 2 operasyonda 15 kilo 700 gram esrar, 12 gram metamfetamin, 8 Ectasy hap ve 8 parça LSD ele geçirildi.

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri 2  operasyonda 15 kilo 700 gram esrar, 12 gram metamfetamin, 8 Ectasy hap ve 8 parça LSD ele geçirildi. Operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde bir şüphelinin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı. Şüphelinin evine operasyon düzenleyen ekipler 15 kilo 700 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Evde bulunan şüpheli R.D. gözaltına alındı.

Narkotik ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde de T.Y. ile A.Ş.'nin   evinde yapılan aramada, 12 gram  metamfetamin, 8 Ectasy hap, 8 parça LSD ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan3 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title