Haberler

Bursa Cezaevinden Çıktı, Uyuşturucu Satarken Yakalandı

Bursa'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, daha önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden çıkan 28 yaşındaki Esma M., gözaltına alındı.

Bursa'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, daha önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden çıkan 28 yaşındaki Esma M., gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 250 Ecstacy hap ile 45 gram sentetik uyuşturucu bonzai ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı narkotik ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Sabah Sokak'ta bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Gece saatlerinde eve operasyon düzenleyen ekipler, daha önceden uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Esma M.'yi gözaltına aldı. Esma M.'nin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 250 Ecstacy hap ve 45 gram bonzai ele geçirlildi. Esma M., emiyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title