Haberler

Bursa Büyükşehirli Miloş: "Türkiye'de Oynamayı Hayal Ediyordum"

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın 28 yaşındaki yeni transferi İvana Miloş, "Türkiye'de oynamayı hayal ediyordum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın 28 yaşındaki yeni transferi İvana Miloş, " Türkiye'de oynamayı hayal ediyordum" dedi.

Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynayan orta oyuncusu İvana Miloş, sözleşme imzalamasında 2012-2014 yılları arasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'da oynadıktan sonra Japonya'ya transfer olan vatandaşı Mia Jerkov'un da etken olduğunu söyledi. İvana Miloş, daha sonra şunları söyledi:

"Jerkov'dan da Bursa ile ilgili çok iyi referanslar aldım. Burada olduğum için çok mutluyum. İtalya'da güzel bir turnuva geçirdik. Üçüncü tura çıkamadık ama başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye'de oynamayı çok istiyordum. Bunu gerçekleştirdim. Burada takım olarak çok güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Lig başlayana kadar da takıma uyum sağlayacağım."

İVANA MİLOŞ KİMDİR?

7 Mart 1986 doğumlu ve 1.87 boyundaki Hırvat milli oyuncu, kariyerine ZOK Rijeka'da başladı. 2011 yılında İqtisadcı Baku Takımına transferiyle Avrupa arenasında boy gösterdi. Daha sonra sırasıyla Lokomotiv Baku, Volley 2002 Forli ve AGIL Novara'da forma giyen Miloş, ayrıca Hırvatistan milli takımı ile İtalya'da yapılan 2014 Bayanlar Voleybol Dünya Kupası'nda tüm maçlarda ilk 6'da sahaya çıktı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Hırvatistan Japonya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title