Haberler

Bursa Büyükşehir'den Öğrencilere Bursaspor Forması

Bursaspor'un 'Bir forma da sen al' kampanyasına satın aldığı formalarla destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu'nda öğrencilere forma dağıttı.

Bursa spor'un 'Bir forma da sen al' kampanyasına satın aldığı formalarla destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu'nda öğrencilere forma dağıttı.

"EN BÜYÜK BURSASPOR"

Bu yüzden yapılan dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, okullardaki spor alt yapısını daha da yaygınlaştırarak Bursaspor'u sürdürülebilir bir başarıya taşımak istediklerini vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, törenin başlangıcında öğrencilere 'Yeşil, beyaz, en büyük, Bursaspor' şeklinde tempo tutturdu.

Başkan Altepe, gençlerin Bursa ve Türkiye'nin geleceği olduğunu, o nedenle gençlere sahip çıkmayı her şeyden önde tuttuklarını söyledi. Öğrencilerden Bursa'yı simgeleyen her türlü değeri benimsemelerini isteyen Başkan Altepe, "Bursa'mıza, bu şehre ait ne varsa ona sahip çıkacağız. Bursaspor şampiyon olursa, Bursa şampiyon olur. Bursalılar şampiyon olur. Bu bilinçle hareket edeceğinize inanıyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Altepe Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title