Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyespor Nikoliç'le İmzaladı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi'nde bu sezon yine iddialı bir kadro oluşturan CEV Challenge Cup şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce prensipte anlaştığı Azerbaycan'ın Azeryol Takımı'nın Sırp smaçörü Jelena Nikoliç'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi'nde bu sezon yine iddialı bir kadro oluşturan CEV Challenge Cup şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce prensipte anlaştığı Azerbaycan'ın Azeryol Takımı'nın Sırp smaçörü Jelena Nikoliç'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil beyazlı kulüp, Sırbistan milli takımının kampından izin alan Jelena Nikoliç'i bugüns renklerine bağladı. Törende konuşan Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, "İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Amacımız Bursa'yı hem Türkiye Ligi'nde, hem de Avrupa'da yine başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi. Daha önce Türkiye'de Vakıfbank'ta forma giyen ve şampiyonluklar yaşayan Jelena Nikoliç ise şunları söyledi:

"Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3 yıldır takip ediyorum. Hep yıl bir üst dereceyi zorladı. Bu sezon arkadaşlarımızla birlikte takımı daha yukarıya çekmek için ter dökeceğiz. Taraftarlarımıza bu sezon salonda yeni coşkular yaşatmak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Azerbaycan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title