Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

''Bugün Bursa’nın yer almadığı hiçbir Balkan projesi tutmuyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bugün Bursa'nın yer almadığı hiçbir Balkan projesi tutmuyor. Bursa bu konuda öncü olduğunu, gücünü herkese gösterdi." dedi.

Rumelili Yönetici İşadamı ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Başkan Altepe'yi ziyaret etti. BURULAŞ'taki başkanlık makamında gerçekleşen kabule, ikinci genel kurul sonucu göreve gelen RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Altepe, Balkanlar'da Bursa'nın yer almadığı her projenin başarısız olacağını savundu. Bursa'da faaliyet gösteren iş adamlarının çoğunun Balkan göçmeni olduğunu belirten Başkan Altepe, "O bölgelerin kendi ayakları üzerinde durması, kendi kendine yeter hale gelmesi gerekiyor. Tüm girişimlerinizde Bursa olarak yanınızdayız. Bugün Bursa'nın yer almadığı hiçbir Balkan projesi tutmuyor. Bursa bu konuda öncü olduğunu, gücünü herkese gösterdi. Balkan göçmeni iş adamları olarak sizlerden bu konuda hassasiyet bekliyoruz" dedi.

RUMELİSAD Başkanı Erol Kılıkçıer ise Balkan ülkeleriyle olan ilişkilerde Bursa Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte hareket etmeye hazır olduklarını bildirdi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title