Haberler

Bursa: Bozuk Para Davasının Dosyası Yeniden İstanbul'a Gönderildi

İşadamı Erol Evcil ve Hüseyin Kayapalı'nın da Aralarında Bulunduğu 40'ı Tutuklu 210 Kişi Hakkındaki "Bozuk Para" Davasının Dosyası, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Görevsizlik Kararı Vermesi Üzerine Bir Kez Daha İstanbul'a Gönderildi.

İşadamı Erol Evcil ve Hüseyin Kayapalı'nın da aralarında bulunduğu 40'ı tutuklu 210 kişi hakkındaki "Bozuk Para" davasının dosyası, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevsizlik kararı vermesi üzerine bir kez daha İstanbul'a gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevsizlik kararı verip, dosyayı Bursa'ya göndermişti. Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi de dün görevsizlik kararı vererek, dosyayı yeniden İstanbul'a gönderdi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın bir kez daha görevsizlik kararı vermesi durumunda, Yargıtay'ın dosyaya kimin bakacağına karar vereceği bildirildi.

Öte yandan, Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından dosya üzerinde yapılan inceleme sonucu tutuklu 40 sanıktan 20'si hakkında tahliye kararı verildi. Böylece dava kapsamındaki tutuklu sayısı 20'ye düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title