Haberler

Bursa-Binlerce Kişi Bayraklarla Böyle Yürüdü

Binlerce kişi bayraklarla böyle yürüdüBURSA'nın İnegöl İlçesi'nde darbe girişimini protesto eden İnegöllüler 8. gecesinde de meydanları boş bırakmadı.

Binlerce kişi bayraklarla böyle yürüdü

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde darbe girişimini protesto eden İnegöllüler 8. gecesinde de meydanları boş bırakmadı. İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Demokrasiye Saygı ve Milli İrade yürüyüşüne, binlerce İnegöllü katıldı.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminin ardından ülke genelinde olduğu gibi Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde de protesto ediliyor. Darbe girişimini protesto etmek amacıyla İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından Demokrasiye Saygı ve Milli İrade yürüyüşü düzenlendi. Heykel önünden başlayıp, Belediye önünde son bulan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Garnizon Komutanı Kerim Kazanasmaz, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, siyasi parti temsilcileri, bazı oda ve dernek başkanları ile binlerce İnegöllü katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Demokrasiye Saygı ve Milli İrade Yürüyüşüne katılan İnegöllüler, yürüyüş sonunda belediye önünde İnegöl Tarihi Mehter Takımının verdiği mini konserle coştular.

BU MİLLETE ARTIK DÜNYA HAYRAN

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, burada yaptığı konuşmada darbe teşebbüsünün 9'ncu gecesinde de demokrasiye sahip çıktıklarını belirterek "Bizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı veriyoruz. Bu cevap her yere ulaşıyor. Eğer referansınız millet değilse başarılı olamazsınız. Kaybedersiniz, kaybetmeye mahkumsunuz. Kazanan millet oldu. Vatan sizlere minnettar. Şimdi terör örgütüne yardım ve yataklık edenler tutuklanıyor. Bizleri yıkmaya çalışanlar asla başarılı olamayacak. OHAL çerçevesinde çeşitli kararlar alıyoruz. Kamuya haksız şekilde girenlerin tek tek inlerine giriyoruz, gireceğiz. Nöbete de devam edeceğiz. İkinci bir emre kadar nöbet yerimizi terk etmeyeceğiz. Allah hükümetimize Başbakanımıza zeval vermesin. Bu millet uyandı. 60'da, 71'de, 80'de, 28 Şubat'taki millet yok. Sesini çıkaran millet var. Bu millete artık dünya hayranö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Şahin AK Parti İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title