Haberler

Bursa Beyaz Cennete Kar Motoru Kazası

Beyaz cennete kar motoru kazası Uludağ'da bindiği kar motoruyla gezerken dengesini kaybeden 27 yaşındaki Murat Aksakal kar motorunun altında kaldı.

Beyaz cennete kar motoru kazası

Uludağ'da bindiği kar motoruyla gezerken dengesini kaybeden 27 yaşındaki Murat Aksakal kar motorunun altında kaldı. Sağ bacağı kırılan Murat Aksakal 60 metrelik uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulurken Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılın sağlık merkezine götürüldü.

Sömestre tatilinde hareketli günler yaşayan Uludağ'da, yaşayan kar motoru kazası ucuz atlatıldı. Kiraladığı kar motoru ile Bakacak Mevkii'ne gitmek üzere yola çıkan Murat Aksakal, bir süre sonra dengesini kaybedince kar motoru kaza yaptı. 60 metrelik uçurumun kenarında kar motorunun altında kalan Aksakal'ın sağ bacağı kırıldı. Cep telefonu ile haber vermesi sonucu kısa sürede belirtilen yere kar motorları ile gelen Jandarma Arama ve Kurtarma ekipleri ilk müdahalesini yapılan Aksakal'ı sedyeye koyup, ambulansa taşıdılar buradan da 112 Acil Sağlık Servisi'ne götürüldü.

Bacağı alçıya alınan Murat Aksakal, uzun süre olayın şokundan kurtulamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksakal Uludağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title