Haberler

Bursa Belediyeler Birliği Osmangazi'de Toplandı

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, birliğin 2017 mali yılı hazırlık bütçesi ile, üye belediyelerin personeline yönelik düzenlenecek eğitim programları görüşüldü.


Bursa Belediyeler Birliği'nin 2016 çalışma dönemi 2. olağan meclis toplantısı, Bursa Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Birlik üyesi belediye başkanları ile, seçilmiş belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıya başkanlık eden Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa Belediyeler Birliği olarak düzenlediğimiz eğitim programları, personelimizin verimliliği artırdığı gibi, aynı zamanda çalışanlarımızın motivasyonlarının yükselmesine de katkı sağlıyor. Aynı zamanda, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunarak memnuniyeti de artırmış oluyor. Üye belediyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan konularda bu tür eğitim programlarımızı önümüzdeki dönemde de gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programlarının yanı sıra, geliştirilen projelerle ilgili yurt içi yurt dışı araştırma ve inceleme gezilerinin önümüzdeki çalışma döneminde de süreceğini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Bursa Belediyeler Birliği olarak, birlik üyesi belediyelerin her türlü faaliyetlerine katkı sağlamak, belediyelerimizin bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmak için her platformda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Toplantı, Divan Katip Üyelikleri ile Bütçe Mali İşler Komisyon üye seçimlerinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title