Haberler

Bursa Bataklığa Saplanan Köpek Böyle Kurtarıldı

Bataklığa saplanan köpek böyle kurtarıldıBursa'da serinlemek için girdiği gölette bataklığa saplanan sokak köpeği, arama ve kurtarma ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Bataklığa saplanan köpek böyle kurtarıldı

Bursa'da serinlemek için girdiği gölette bataklığa saplanan sokak köpeği, arama ve kurtarma ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Merkez Nilüfer İlçesi Kayapa Mahallesi'nde bulunan Kayapa Göleti'ne giren bir köpek, bir süre sonra bataklığa saplandı. Bataklıktan bir türlü kurtulamayan köpeğin havlama sesini duyanlar, göletteki köpeği çaresiz görünce durumu jandarma, AKUT, AFAD, ve NAK (Nilüfer Arama Kurtarma) ekiplerine bildirdi. Gelen NAK ekiplerinin yaptığı operasyonda, botla gölete açılarak bataklıktaki köpeği kurtardı. NAK ekipleri tarafından kurtarılan köpek, yorgunluktan hareket edemeyince ekiplerin kucağında karaya çıkarıldı. Arama Kurtarma ekiplerinin ilk müdahalesi ardından kurtarılan köpek, hazır bekleyen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim edildi. Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürülen köpek, burada tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayapa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title