Haberler

Bursa - 'Az Servis Veriyor' Diye Servis Kooperatif Başkanını Öldürdü

'Az servis veriyor' diye servis kooperatif başkanını öldürdüBursa'da, kendisine az okul servisi verdiği gerekçesiyle tartıştığı Mesken Servisçiler Kooparatifi Başkanı 50 yaşındaki Arif Akçay'ı tabanca ile öldürdüğü öne sürülen Servis İşletmecisi Nazif Özkan dün gece olayda kullandığını öne sürdüğü tabancası ile polise teslim oldu.

'Az servis veriyor' diye servis kooperatif başkanını öldürdü

Bursa'da, kendisine az okul servisi verdiği gerekçesiyle tartıştığı Mesken Servisçiler Kooparatifi Başkanı 50 yaşındaki Arif Akçay'ı tabanca ile öldürdüğü öne sürülen Servis İşletmecisi Nazif Özkan dün gece olayda kullandığını öne sürdüğü tabancası ile polise teslim oldu.

Olay, geçtiğimiz pazartesi akşamı merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre okullara öğrenci servisi işletmeciliği yapan 55 yaşındaki Nazif Özkan, kendisine taşımacılık yapması için yeterince okul servisi vermediği iddiasıyla, Mesken Servisçiler Kooparatifi Başkanı Arif Akçay ile tartıştı. İddiaya göre Akçay ile Özkan aynı gece konuyu tekrar konuşmak için saat 23.30 sıralarında, Selçukbey Mahallesi'nde bir çay bahçesinde buluştular. Taraflar arasında tekrar yaşanan tartışma bu kez kavgaya dönüşünce Nazif Özkan, yanında bulunan tabanca ile Arif Akçay'a iki el ateş etti. Vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 ekipleri, bacağından ve başından ağır yaralanan Akçay'ı yakında bulunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Akçay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan olayın ardından kaçan cinayet zanlısı Nazif Özkan, dün gece polis ekiplerini arayarak teslim olacağını söyledi.

Özkan'ın evine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri aranan katil zanlısını gözaltına aldı. Olayda kullandığını öne sürdüğü tabancasını polise teslim eden Arif Akçay sorgulamasının ardından bugün "Adam öldürmek" suçundan adliyeye çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title